Sekretesspolicy

Privacy Notice 

Hantering av personuppgifter

För att du som kund alltid skall känna dig trygg när du registrerar dig och loggar in på vår webbsida har vi därför ett utarbetat arbetssätt för hur vi handskas med personuppgifter. Sättet att använda de personuppgifter som du lämnar är noga kontrollerat av lagar och bestämmelser, t.ex. personuppgiftslagen. Det innebär att när du lämnar ditt namn, personnummer, adress eller liknande för att kunna göra dina inköp hos oss, så förbinder vi oss vid att hantera dessa uppgifter med sekretess. När vi inom vår koncern, våra samarbetsparters, leverantörer och exempelvis myndigheter behöver uppgifterna för att kunna erbjuda en tjänst eller vara du beställt, använder vi Internetbaserad krypteringsteknik för kommunikationen oss emellan.

Vi sparar och använder dina uppgifter du lämnat hos oss för att kunna lova det vi åtagit oss i kontakt och avtal med dig, bland annat för att leverera de tjänster som vi erbjuder samt kundservice, fakturering, administration, kvalitetsarbete, analys och utveckling, information och marknadsföring. Vi använder också dina personuppgifter för att undvika problem t.ex. genom kreditupplysning.

Vi vet att du är mån om att vi skyddar dina personuppgifter från att de används felaktigt . Vi förbättrar kontinuerligt våra system och ser ständigt över regler och rutiner för att skydda våra system mot dataintrång, oavsiktlig förlust eller förstörelse. Vi hanterar känslig information såsom kreditkortsnummer, personnummer och annan information enligt vedertagna regler.

Du kan när du vill ta kontakt med oss då du har rätt att begära kostnadsfri information om dina egna personuppgifter varje år samt rätta felaktiga uppgifter. Detta gör du skriftligen till oss.

tillbaka